Blogin tausta

Tämä on kansainvälisen politiikan tieteenalasta, ulkopolitiikan tutkimuksesta sekä turvallisuuspolitiikasta kiinnostuneen tamperelaisen väitöskirjantekijän ja tutkijan varaventtiili. Tänne rävähtää tekstejä ja ajatuksenpätkiä, jotka eivät mahdu (tai ehdi) tiukempaan tieteelliseen formaattiin. Siispä varoitus: mukana on toisinaan astetta vähemmän jäsentyneitä päättelyketjuja ja tuotoksia – kaikki kuitenkin henkilökohtaisen vastuun alla tuotettuja. Astetta jäsentyneempiin ja tutkimuksellisiin tuotoksiini voit tutustua yläpalkista löytyvän ’muita kirjoituksia ja artikkeleita’ -välilehden alta.

Tämän blogin teemat keskittyvät pääasiassa Suomen ulko- ja turvallisuuspoliitiikan sekä Suomen turvallisuusympäristön muutosten ympärille. Toisinaan joukkoon mahtuu myös kirjoituksia, joissa maailmanpolitiikan ilmiöitä ja muutosta tarkastellaan Suomen napaa yleisemmästä perspektiivistä – käsitteellisiä ja teoreettisia näkökulmia unohtamatta. Kansainvälisten suhteiden lisäksi kirjoittelen toisinaan myös suomalaisen yhteiskunnan ja poliittisen kulttuurin pohjavirtauksista, ilmiöistä sekä sydäntäni lähellä olevista koulutuskysymyksistä. Välilehden ”sekalaiset” alta saattaa paljastua myös arkistoon hautautuneita luurankoja kirjoituksia muista aiheista.

Tosiaan, mitä blogin otsikko ’tweakling’ tarkoittaa? En rehellisesti sanoen tiedä, eikä se käsittääkseni viittaa mihinkään. Ei kaiken tarvitse aina olla niin selkeää ja alleviivaavaa. Kait se siis on jonkin sortin postmoderni kannanotto, jonka merkitys ei ole vielä itsellenikään täysin selvinnyt.

Yhteystiedot:

http://www.uta.fi/jkk/pol/yhteystiedot/juntunen.html

http://www.reimag.fi/

LinkedIn

Academia.edu

Jätä kommentti

Miika Raudaskoski

Ajatuksia maailmasta, politiikasta ja yhteiskunnasta

Grauzas!

Just another WordPress.com site

tamperekroketti

Krokkaamalla ympäri maan!

PAXsims

Conflict simulation, peacebuilding, and development

The Disorder Of Things

For the Relentless Criticism of All Existing Conditions Since 2010

Critical Geopolitics

Gerard Toal (Gearóid Ó Tuathail). Earthing the geopolitics driving life beyond 1.5℃

Justice in Conflict

On the challenges of pursuing justice

rogermacginty

peace, conflict and international relations

Progressive Geographies

Thinking about place and power - a site written and curated by Stuart Elden

osmoapunen

A fine WordPress.com site

Epämuodikkaita ajatuksia

Sota on valtioiden elinkysymys, elämän ja kuoleman piiri, tie nousuun tai tuhoon. Siksi siihen ei pidä kevytmielisesti mennä. Sun Tzu

Random thoughts

Sanottua: "Epäviralliseksi some-upseeriksi nousseen James Mashirin aina turpo-asioissa ajan tasalla tai vähän edelläkin oleva blogi tapahtumien käänteistä. Suomeksi, och på svenska."

Itsen alistus

Työ, tuotanto ja valta tietokykykapitalismissa

Yanis Varoufakis

THOUGHTS FOR THE POST-2008 WORLD

Michael Roberts Blog

blogging from a marxist economist

Rötösherranen

Kirjoituksia hämmentävästä ajasta

Music for stowaways

Rollo's blog about music and stuff